drie locaties open op dag van de bouw

Maar misschien nog wel meer interessant omdat het voor ouders voor aankomende leerlingen van deze school een mooie gelegenheid is eens te ervaren wat er allemaal bij zo’n brede school komt kijken. “Wij geven openheid van zaken en laten zien hoe het gebouw er uit komt te zien. Ook het technische aspect komt uitgebreid aan bod”, vertelt Gerrold Hulsman van Jansman Bouw, de hoofdaannemer van het project brede school.

Op de Dag van de Bouw is het team van Jansman Bouw van 10.00 tot 16.00 uur aanwezig op het bouwterrein van de brede school in Heino. Het publiek krijgt hier een rondleiding over de bouwlocatie. Jansman Bouw wordt bijgestaan door de onderaannemers en de architect. Gezamenlijk beantwoorden zij alle vragen van de bezoekers in de ingerichte directie-/vergaderruimte. Gerrold: “Zo laat de architect een tekening zien van het eindresultaat, vertellen wij alles over de techniek en komen de mensen te weten welk klimaatbeheersingssysteem geplaatst gaat worden”.

Ook de bouw van de spelzaak van Lemelerveld en de bouw van het gemeentehuis in Wijhe zijn opengestelde bouwprojecten. De dag van de bouw wordt gehouden om te laten zien hoe mooi het vak is. “Je moet er hard werken, met je hoofd en met je handen. En het liefst laten we 365 dagen per jaar zien wat we doen”, aldus de sector, “maar dat gaat niet wegens veiligheid op de werkplek.”

De dag is ook bedoeld om jeugd te interesseren in de bouw. De bouw is voortdurend op zoek naar professionals. Op de dag van de bouw kun je zien of deze sector iets is voor jou.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.