dodenherdenking met concert con amore

Gemengd koor Con Amore uit Lemelerveld houdt op woensdag 4 mei een concert in de Brugkerk in Lemelerveld. Daarbij wordt onder andere het Requiem van Michael Haydn ten gehore gebracht. Een paar minuten voor acht stopt het koor en wordt er rechtstreeks contact gezocht met de Dam in Amsterdam om aan te sluiten bij de twee minuten stilte die in acht wordt genomen. Het koor wordt ondersteund door een aantal gastzangers en de solisten Yvonne Boerdam (sopraan), Myléne Kroon (alt), Aart Mateboer (tenor) en Lars Terray (bas). De begeleiding is in handen van organist Bert Bootsma en concertpianist Tjako van Schie.

Op 4 mei, dodenherdenking, wordt er traditiegetrouw een ogenblik stilgestaan bij alle (oorlogs)slachtoffers. Niet alleen zij die in de periode 1940-1945 vielen, maar ook de burgers en militairen die vandaag de dag door oorlogsgeweld om het leven komen. Tijdens het voorprogramma zal Con Amore dan ook een aantal passende composities zingen. Na de kranslegging op de dam voert het koor het Requiem van Hayden uit. Na afloop is er gelegenheid om samen koffie te drinken.

Het programma start om 19.30 uur. De entree bedraagt 7,50 euro, inclusief koffie. Kaarten zijn in de voorverkoop te krijgen via cahaydn@gmail.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.