Home / archiefcentraal / diederik rijpstra en wampum in klein koninkrijk

diederik rijpstra en wampum in klein koninkrijk

Podium Klein Koninkrijk in Olst besluit seizoen 2010-2011 met een optreden van Diederik Rijpstra met zijn band Wampum op zaterdag 28 mei. Rijpstra begon zijn loopbaan met de groep Quincey en heeft met dat gezelschap verschillende cd’s uitgebracht. In Klein Koninkrijk komt hij met zijn nieuwe kwartet, drummer Joost Lijbaart, pianist Dimitar Bodurov en bassist Clemens van der Feen.

Het spel van Rijpstra wordt gekenmerkt door een onconventionele benadering, creatief en gevoelig, origineel en authentiek. Rijpstra is altijd op zoek naar ‘the heart of the matter’. Rijpstra is een bekende van de grote podia, maar is eveneens te vinden in de kleine jazzclubs.

Het optreden begint om 20.30 uur. De entree bedraagt 15 euro en kaarten zijn te verkrijgbaar via 0570-560670 of via mail: info@kleinkoninkrijk.nl

Lees ook

Excursie bij het Rozendael

HEINO – Agnes Neimeijer verzorgt op dinsdag 3 augustus weer een avondexcursie bij landgoed Het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.