dermaoxy zuurstoftherapie bij alie geerts

Praktijk voor huidverzorging Alie Geerts in Raalte biedt sinds kort de DermaOxy zuurstoftherapie aan. Zonder een chirurgische ingreep zorgt deze behandelmethode voor een duidelijke verbetering van het aantal rimpels. Op dinsdag 3 mei biedt huidspecialiste Alie Geerts gratis proefbehandelingen aan. Daarvoor dien je wel te reserveren.

,,Naarmate we ouder worden, vermindert de toevoer van zuurstof naar de huid”, legt Alie uit. “Hoe minder zuurstof de huid kan opnemen, hoe slechter de stofwisseling tussen de cellen werkt. Een vale huid, rimpels en huidverslapping zijn het gevolg.” Met DermaOxy zuurstoftherapie worden een betere doorbloeding, aanmaak van collageen voor een stevige huid en effectieve aanpak van rimpels bewerkstelligd. Zuurstoftherapie kan al toegepast als de eerste rimpels/lijntjes zichtbaar zijn.

Over de behandeling vertelt Alie: ,,De huid wordt zorgvuldig gereinigd. Met een peeling worden de dode huidcellen verwijderd waarna de behandeling plaatsvindt met de dermaOxy, een machine die 90 procent geconcentreerde zuurstof produceert. Met een airbrush wordt een speciaal ontwikkeld serum op het gezicht aangebracht. Vervolgens wordt er twee tot drie keer zuurstof over de huid ‘geairbrushd’. De zuurstofbehandeling zorgt ervoor dat het serum dieper in de huid aangebracht wordt. Een behandeling duurt ongeveer 20 tot 30 minuten en het resultaat is opmerkelijk: fijne lijntjes en rimpels worden zichtbaar minder, de huid ziet er jonger uit en voelt fris aan, de vochtbalans in de huid wordt hersteld, de huid toont levendigheid, vitaliteit en straalt weer. Ook de elasticiteit en de structuur van de huid verbetert.”

Alie is zeer enthousiast over de methode, die uniek is in deze regio. ,,Het lichaam wordt zélf aan het werk gezet om actief te worden. Er komen dus geen chemische stoffen bij kijken. Niet alleen de conditie, maar ook alle functies van de huid verbeteren. Zelf heb ik de therapie ook uitgeprobeerd en al na één behandeling was er zichtbaar resultaat. Voor het beste resultaat is het raadzaam een kuur van zes behandelingen te ondergaan.”

Wil je reserveren voor een gratis proefbehandeling op 3 mei? Bel dan naar 0572-380691,

Praktijk voor Huidverzorging Alie Geerts, Warmelo 1 in Raalte. Meer informatie op staging2.aliegeerts.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.