de korenbloem houdt zich bezig met film

De leerlingen van basisschool de Korenbloem zijn de hele week bezig met alles wat met film te maken heeft. Alle klassen gaan een film bekijken of hebben die al bekeken in het filmtheater in het Kulturhus in Raalte. Filmmaker Lars Henning ging langs bij groep 8 en Marieke Westenenk, van Het Huis Anubis en Ravelijn, ging langs bij groep 6. De twee vertelden op wat voor manier zij te maken hebben met film en hoe alles in zijn werk gaat. Verder gaven ze een presentatie en vroegen de leerlingen mee te praten. De leerlingen wilde bijvoorbeeld weten wat er allemaal voor nodig is om een film te maken. Ze bleken goed voorbereid en wisten al veel van het filmvak. Marieke was erg onder de indruk van groep 6, die heel veel spullen verzameld hadden van Het Huis Anubis. Eerder deze week zijn Herman Koerhuis en Riet Dut van TV Raalte langs geweest bij groep 7.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.