dco ter haar wint spannende futsalfinale

Futsalteam DCO Ter Haar heeft in een spannende finale van het bekertoernooi aan het langste eind getrokken. In de Rohdahal werd Assink-Weustink terecht met 5-3 verslagen. De zaalvoetbalwedstrijd ging lange tijd gelijk op. DCO kwam op voorsprong, maar al vrij snel kwam Assink op gelijke hoogte. Vervolgens ging het de hele eerste helft gelijk op, wat resulteerde in een 3-3 ruststand.

Na rust waren er aan beide kanten goede mogelijkheden, maar uiteindelijk was het DCO dat de wedstrijd naar zich toe trok. Beslissend daarin was de tijdstraf van twee minuten aan de kant van Assink. DCO benutte deze man-meer situatie optimaal en scoorde de terechte 3-4. Een paar minuten voor tijd werd het ook nog 3-5 in het voordeel van DCO.

Maandag 23 mei wordt vanaf 19.00 uur gespeeld om de supercup. Daar maken de beste ploegen van de maandag- en dinsdagcompetitie uit wie er algeheel zaal kampioen wordt. Zowel Assink-Weustink als DCO Ter Haar zijn hierbij aanwezig.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.