dco ter haar wint ook de supercup

Futsalteam DCO ter Haar heeft naast de beker en de competitie ook nog de SuperCup gewonnen met zaalvoetbal in de Rohdahal in Raalte afgelopen maandag. DCO heeft hierdoor alle haalbare prijzen in één seizoen gepakt. Na afloop van de wedstrijd werd het team gehuldigd. De andere teams die om de titel streden waren Old Stars, Assink-Weustink en De Sallanders en Schoenmaker.

In wedstrijden van slechts zeventien minuten moet er aan het eind van de avond een algeheel zaalkampioen naar voren komen. Na in totaal negen wedstrijd gespeeld te hebben kwam de kraker DCO ter Haar – Old Stars, die beiden in de laatste wedstrijd kampioen konden worden.

DCO had tot op dat moment alles gewonnen en de Old Stars hadden één keer gelijk gespeeld tegen Assink-Weustink. Hierdoor zal DCO bij een gelijkspel kampioen worden en Old Stars bij winst. In deze belangrijke wedstrijd van de SuperCup kwamen de Old Stars op 1-0, maar tien minuten voor 10 maakte DCO de gelijkmaker. Met nog enkele kansen over en weer wist DCO de titel te pakken door op gelijkspel te blijven steken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.