Home / archiefcentraal / dance classics en slam fm in lampe

dance classics en slam fm in lampe

Slam FM! On Tour zorgt samen met DJ Menno de Boer op 14 mei voor een lekker feestje in de Leeren Lampe. Diezelfde avond worden de LED-robots van Hans Kodden gepresenteerd. Ook treedt die avond de formatie Melrose op.

De avond ervoor is het tijd voor Dance Classics. De band That’s Cool geeft acte de présence. De groep bestaat uit 10 ervaren muzikanten, voor wie muziek maken tot hun grootste passie hoort. Een compliment dat vaak vanuit het publiek wordt ontvangen is dat het plezier van de muzikanten afstraalt.

Lees ook

Woningcorporaties regio Zwolle doen beroep op gemeenten: ‘Maak nieuwbouw mogelijk’

ZWOLLE – De negen woningcorporaties in de regio Zwolle doen een dringend beroep op gemeenten …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.