Home / archiefcentraal / dames severijn voortvarend op bartelscup

dames severijn voortvarend op bartelscup

Heeten neemt deel aan de Hendrik Bartelscup als voorbereiding voor het nieuwe seizoen. Landelijk spelende teams uit Twente en dit jaar ook uit de regio Oost, spelen hierin een vijftal wedstrijden. De winnaar van de poule speelt een finalewedstrijd om de Bartelscup te bemachtigen.

De volgende wedstrijd van Heeten staat op 20 mei op het programma. Om 19.00 uur treden de dames aan tegen Borhave, op 27 mei speelt het team uit tegen Hacol’90. Als beide partijen ook gewonnen worden, plaatst het team zich voor de finale op 25 juni.

Lees ook

Gratis testamentcheck bij alle locaties Notariaat Salland

HEINO/WIJHE – Notariaat Salland haakt op vrijdag 18 juni weer aan bij de Landelijke Testamentcheckdag. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.