Home / archiefcentraal / cursus boerenerven in salland

cursus boerenerven in salland

Landschap Overijssel houdt speciaal voor agrariërs en andere bewoners van het landelijk gebied een cursus boerenerven in Salland. Tijdens vier bijeenkomsten wordt uitgebreid stilgestaan bij de inrichting van het erf, de aanleg en het onderhoud van erfbeplanting en de mogelijkheden voor natuur op het erf. Deze bijeenkomsten vinden plaats op de dinsdagavonden 7,14,21 en 28 juni van 19.30 tot 22.00 uur. Ter afsluiting van deze cursus vindt er op zaterdag 2 juli van 9.30 tot 12.30 uur een ex-cursie op een boerenerf plaats.

De kosten voor de cursus zijn 115 euro inclusief cursusmateriaal. Vrijwilligers in natuur- en landschapsbeheer betalen een gereduceerd tarief van 65 euro. Aanmelden kan via www.landschapoverijssel.nl of tijdens kantooruren bij Landschap Overijssel op 0529-401731.

Lees ook

N35 tussen Nijverdal en Wierden vrijdagnacht afgesloten

REGIO – In verband met onderhoudswerkzaamheden is de N35 tussen Nijverdal en Wierden op vrijdag …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.