cursus boerenerven in salland

Landschap Overijssel houdt speciaal voor agrariërs en andere bewoners van het landelijk gebied een cursus boerenerven in Salland. Tijdens vier bijeenkomsten wordt uitgebreid stilgestaan bij de inrichting van het erf, de aanleg en het onderhoud van erfbeplanting en de mogelijkheden voor natuur op het erf. Deze bijeenkomsten vinden plaats op de dinsdagavonden 7,14,21 en 28 juni van 19.30 tot 22.00 uur. Ter afsluiting van deze cursus vindt er op zaterdag 2 juli van 9.30 tot 12.30 uur een ex-cursie op een boerenerf plaats.

De kosten voor de cursus zijn 115 euro inclusief cursusmateriaal. Vrijwilligers in natuur- en landschapsbeheer betalen een gereduceerd tarief van 65 euro. Aanmelden kan via staging2.landschapoverijssel.nl of tijdens kantooruren bij Landschap Overijssel op 0529-401731.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.