crt raalte organiseert fiets 4 daagse

Ook dit jaar organiseert CRT Raalte de jaarlijkse Fiets 4 Daagse. Tijdens deze vier dagen kunnen deelnemers weer genieten van prachtige, bepijlde fietstochten door Salland. Wie drie van de vier routes voltooid ontvangt na afloop een medaille. Iedere deelnemer krijg een softijsje van Robby’s Snacks en voor elke tiende deelnemer ligt er een overheerlijke pannenkoek van Laurel’s klaar. Voor wie de vier dagen fietsen te veel vind kan losse dagkaarten kopen. De 4-daagse begint om 6 juni tot en met 9 juni.

Net als voorgaande jaren zijn er routes van 20 km en 40 km. De routes van 20 km zijn zeer geschikt om te rijden met een scootmobiel. Elke dag kan tussen 17.30 en 19.00 uur gestart worden bij Pannenkoekenhuis Laurel’s.

De voorverkoop is al op 24 mei gestart. Bij rijwielhandelaren Kruiper, Tweewielers en Profil Fietsspecialist Rudie Assink kunnen deelnemerskaarten gekocht worden.

Ieder jaar schenkt de organisatie vijftig cent per deelnemer aan een goed doel. Voor 2011 is de aandacht getrokken door De Cirkel Raalte. De Cirkel is een kleinschalige voorziening in Raalte waar ongeneeslijk zieke mensen terecht kunnen voor het doorbrengen van de laatste levensfase. Een extra reden om met je gezin, buren of vrienden lekker mee te fietsen. De jeugd t/m 12 jaar kan al mee fietsen voor 2 euro. Iedereen die ouder is dan 12 jaar kan mee fiesten voor 5 euro.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.