Home / archiefcentraal / coop supermarkten vieren 120 jarig bestaan

coop supermarkten vieren 120 jarig bestaan

De Coop supermarkten in Luttenberg en Lemelerveld vieren op zaterdag 7 mei het 120-jarig bestaan van Coop. Dat gebeurt met een speciale actie. Van 7 mei tot en met 18 juni kunnen de klanten sparen voor een boodschappenpakket ter waarde van 40 euro.

Zaterdag 7 mei krijgen alle klanten een spaarkaart aangeboden met alvast de eerste zeven zegels. In totaal heb je 48 zetels nodig voor het boodschappenpakket. Bij elke besteding van 15 euro ontvang je een zegel, zaterdag 7 mei zelfs twee zegels.

Lees ook

Gratis schooltas voor brugklassers via Leergeld Salland

RAALTE – Gezinnen, met schoolgaande kinderen, die het niet breed hebben, komen mogelijk in aanmerking …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.