brommobiel in model gto

Exclusieve automerken als Ferrari en Pontiac hadden al een GTO-versie. Nu is er ook een brommobiel met een zeer sportief model: de Aixam GTO. De snelheid is met een top van 45 kilometer per uur wel wat minder. Ook hoef je voor deze exclusieve brommobiel lang niet zo diep in de buidel te tasten. De Aixam GTO is onder andere verkrijgbaar bij Autobedrijf Mollink in Raalte.

De bijzondere kenmerken van dit model zijn de achterspoilers, sideskirts, dubbele uitlaat, fonkelend rode velgen, LED dagverlichting, opvallende bestickering, zonneband op de voorruit, aluminium traanplaat op de vloer en de sportstoelen die zijn voorzien van logo en rode sierstiksels. Het interieur is standaard leverbaar met veel rode accenten en heeft een ‘carbon look’ als optie.

Plaatsnemen op de exclusieve sportstoelen is een prettige ervaring. Als vanouds is er in het interieur veel zorg besteed aan de keuze van de uitrustingen en materialen. Het dashboard met instrumentenpaneel is zeer overzichtelijk, gebruiksvriendelijk en biedt een goede blik naar buiten. De GTO combineert passie voor autosport met plezier voor een dagelijks ritje.

Je mag achter het stuur plaatsnemen met het rijbewijs AM (bromfiets), rijbewijs B (auto) of rijbewijs A (motor). Voor sommigen is de Aixam GTO misschien een tikkeltje te sportief. Die brommobielrijders kunnen kiezen uit de overige modellen van Aixam: City (ideaal stadsvoertuig), Crossline (volgens de ANWB de meest comfortabele brommobiel) en Scouty R (cabriolet).

Alle brommobielen van Aixam zijn Europees goedgekeurd, comfortabel, veilig en zeer zuinig. De Aixam GTO is leverbaar in de kleuren metallic rood, metallic zilver en parelmoer wit en is te koop vanaf 13.541 euro. Meer informatie bij de Aixam-dealer: Autobedrijf Mollink, Praamstraat 13 in Raalte, tel. 0572-358151.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.