brandstichter heeft meer op kerfstok

De 27-jarige heeft volgens het Openbaar Ministerie op 28 februari opzettelijk brand gesticht in een woning aan de Lierderholthuisweg 24. Hij deed dat door een stapel kranten in brand de steken. Een dag ervoor zou de man in Den Nul een garagedeur vernield hebben. Op diezelfde dag heeft hij een medewerker van een tankstation in Beilen bedreigd. Ook heeft hij daar voor 57,77 euro getankt zonder te betalen.

De man wordt er ook van verdacht dat hij in februari een verkeersongeval heeft veroorzaakt in Heino, maar daarna is doorgereden. Dat heeft hij vermoedelijk ook gedaan aan de Kolkweg in Laag Zuthem.

Tenslotte moet de man zich ook nog verantwoorden over de hoeveelheid drugs die bij hem aangetroffen werd. De man wordt er namelijk van verdacht meer dan 30 gram hennep in zijn bezit te hebben gehad en daarnaast trof de politie bij zijn arrestatie 29 amfetaminepillen aan.

De rechtszaak gaat verder als het persoonlijkheidsonderzoek is afgerond, op 5 juli.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.