bouwoonleef event met intrede bouwveiling

Het BouWoonLeef event voor bouwen, wonen en lifestyle vindt plaats op vrijdag 27 en zaterdag 28 mei bij Serbonne Inspiratiepark in Nijverdal. Dit jaar zal het evenement net als vorig jaar een interactieve tint krijgen, met daarnaast een nieuw onderdeel: de bouwveiling. Verder kun je deelnemen diverse workshops, kun je kennis maken met de nieuwste woontrends of laat je je informeren in bij meerdere demonstraties. Neem foto’s en tekeningen mee voor een vrijblijvend advies, of het maken van een ontwerp door de specialisten.

Nieuw dit jaar is de bouwveiling. Voor deze veilig stellen de Serbonne-partners en deelnemers van BouWoonLeef woonproducten en speciale acties beschikbaar. Alle veilingartikelen hebben te maken met bouwen, verbouwen en wonen. Bij de veiling is het mogelijk om bijvoorbeeld een zonwering, dakkapel, schuifpui, overkapping, jaloezieën, garagedeur, Amerikaanse koelkast, cv ketel en raambekleding te bemachtigen.

Het evenement duurt op beide dagen van 10.00 tot 20.00 uur en is voor iedereen toegankelijk. Het is niet nodig om van tevoren kaarten te kopen, deze zijn verkrijgbaar bij één van de kassa’s. Toegangskaarten kosten 5 euro per persoon. Kinderen hoeven niets te betalen. Op de website staging2.bouwoonleef.nl zijn nog enkele kortingskaarten te verkrijgen. Het Serbonne Inspiratiepark is aan de Van den Bergsweg 3 in Nijverdal te vinden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.