Home / archiefcentraal / bouwhek in kroeg scheidt supporters

bouwhek in kroeg scheidt supporters

Een stamgast was zelfs aangesteld als suppoost om de strijdende partijen te scheiden. Gelukkig bleek dat helemaal niet nodig. Hoewel de meeste bezoekers zich aan de scheiding hadden gehouden, bleken er toch gewoon Twente-supporters in het Ajax-vak te zitten en vice versa.

Twente verloor met 3-1. Groot feest dus in het Ajax-vak. De meeste bezoekers liepen echter rond met een teleurgesteld smoelwerk. Balen. Maar, zo verzuchtte één bezoeker: “Oké, zij het kampioenschap, wij de beker.” Laat dat dan een troost zijn…

Lees ook

Inschrijving VechtdalTrail in Ommen geopend

OMMEN – Het was lang spannend, maar met de aangekondigde versoepelingen vanaf 30 juni lijkt …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.