bouw brede school heino loopt vertraging op

oops van architectenbureau Kristinsson uit Deventer.

Jansman Bouw erkent het probleem, maar wil niet gelijk zeggen dat de opleverdatum in het geding komt. “Het tempo ligt nu iets lager, het is een klein deel van het project. Erg vervelend, dat wel,” aldus Jan van Duuren. “Het bouwwerk aan de buitenkant mag nu misschien voor het oog even stil liggen, maar het proces van de werkvoorbereiding loopt gewoon door.” Of de geplande opleverdatum van het gebouw in het geding komt, kan Van Duuren nog niet zeggen. “Als ik de weersvoorspellingen voor augustus uit de krant van vandaag moet geloven, dan wordt het weer ook nog een vervelende factor.” De architect vertelt echter dat de opleverdatum wel in het geding komt. “Uiteraard is die in het geding. De aannemer heeft aangegeven dat het met kunst- en vliegwerk nog wel te halen is, maar ik denk dat de oplevering ergens begin volgend jaar wordt.”

Hoeveel vertraging de bouw oploopt, is afhankelijk van de levering van de staalfabriek.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.