Home / archiefcentraal / bas lambers wint fotocompetitie

bas lambers wint fotocompetitie

‘Prachtig portret met een verhaal, perfecte uitsnede, heeft de jury zeer ontroerd’ luidde het rapport van de jury bij de winnende foto ‘verdriet’, gemaakt door Bas Lambers, lid van Fotoclub Salland uit Raalte.

Ook de tweede plaats was voor Bas voor zijn foto ‘gerookt’. De derde prijs ging naar Edwige Leunissen voor haar foto van badderende mussen.De foto’s werden beoordeeld en van commentaar voorzien door leden van de Kunstkring Raalte.

Lees ook

Bootcamps voor sporters met beperking

REGIO – Om fit aan de start van het nieuwe seizoen te verschijnen organiseren de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.