bas aarnink wint de wedstrijd van de week

Bas Aarnink heeft de Intersport Schutte Raalte Wedstrijd van de Week gewonnen. Samen met deelnemer Gerard voorspelde hij het 1-1 gelijkspel tussen Rijssen en Nieuw Heeten. Bij loting door onze lieftallige blonde en tevens zwangere assistente kwam Bas als winnaar uit de bus.

Wel jammer voor Nieuw Heeten overigens, dat het bij een gelijkspel bleef. Bij winst was de club kampioen geworden. Hoewel ze bij voetbal.nl denken dat het team al wel kampioen is, spreken wij onze hoofdrekentalenten nog eens aan. Verdraaid, ze moeten nog minimaal 1 punt halen, want op doelsaldo verliezen ze het niet meer. Zondag mogen ze het opnieuw proberen, maar dan tegen de nummer vier van de ranglijst, Langeveen.

Wij presenteren jullie natuurlijk op woensdagmiddag weer een nieuwe Wedstrijd van de Week. Tot dan!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.