Home / archiefcentraal / bas aarnink wint de wedstrijd van de week

bas aarnink wint de wedstrijd van de week

Bas Aarnink heeft de Intersport Schutte Raalte Wedstrijd van de Week gewonnen. Samen met deelnemer Gerard voorspelde hij het 1-1 gelijkspel tussen Rijssen en Nieuw Heeten. Bij loting door onze lieftallige blonde en tevens zwangere assistente kwam Bas als winnaar uit de bus.

Wel jammer voor Nieuw Heeten overigens, dat het bij een gelijkspel bleef. Bij winst was de club kampioen geworden. Hoewel ze bij voetbal.nl denken dat het team al wel kampioen is, spreken wij onze hoofdrekentalenten nog eens aan. Verdraaid, ze moeten nog minimaal 1 punt halen, want op doelsaldo verliezen ze het niet meer. Zondag mogen ze het opnieuw proberen, maar dan tegen de nummer vier van de ranglijst, Langeveen.

Wij presenteren jullie natuurlijk op woensdagmiddag weer een nieuwe Wedstrijd van de Week. Tot dan!

Lees ook

De Lemeler begraafplaats is weer up-to-date

LEMELE – De in september vorig jaar gestarte renovatie van de bijzondere begraafplaats in Lemele …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.