bange buurvrouw belt brandweer

Een brandende bult houtafval heeft een vrouw in Herxen de stuipen op het lijf gejaagd. Haar buurman had namelijk zijn snoeiafval, dat hij het hele jaar verzameld had, in de brand gestoken. Ze wist dit echter niet en schrok van de rookwolk die ze langs haar huis zag trekken. Hierop belde ze de brandweer.

De brandweer ging even kijken, maar genoot eerder van het vuur dan dat die actie ondernam. De eigenaar van het erf had namelijk donderdag telefoon van de gemeente gehad, dat hij vóór zaterdag de boel in de brand mocht zetten. Dat deed hij graag, maar de buurvrouw was waarschijnlijk liever even op de hoogte gebracht van het brandje.

De brandweer heeft de boel niet geblust, die kwam alleen even poolshoogte nemen en liet het snoeiafval uitbranden. De eigenaar van de houtstapel kondigde al aan zijn buurvrouw binnenkort van een bosje bloemen te voorzien. Die kunnen dan mooi volgend jaar in de brand op de houtstapel.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.