ballonnenactie tegen onderwijsbezuinigingen

De Zonnehof in Raalte maakt zich zorgen over de toekomst van haar leerlingen vanwege de bezuinigingen van het kabinet op het onderwijs. Om die zorgen kenbaar te maken zal De Zonnehof vanaf verschillende locaties op verschillende data ballonnenacties houden.

Leerlingen kunnen een ballon loslaten met een kaartje waarop de zorgen vermeld staan. De vinder wordt gevraagd het ballonkaartje op te sturen aan Marja van Bijsterveldt-Vliegenthart van het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap. Tevens wordt er een petitie overhandigd door de ouders aan wethouder Roger de Groot en tweede kamer lid voor het CDA, Eddy van Hijum.

De eerste actie vindt plaats op maandag 16 mei op de Zonnehof aam de Hartkampweg 6 tussen 10.00 en 11.00 uur. Iedereen is welkom om hierbij aanwezig te zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.