autorodeo luttenberg met grote afvalrace

Razende motoren, gierende banden, doffe klappen en zwarte rookpluimen…. Autorodeo is en blijft een spannend schouwspel. Dit jaar wordt de Auto Rodeo in Luttenberg gehouden op zondag 5 juni. In een arena van 50 bij 50 meter, omgeven door een diepe greppel, een zand¬wal en hekken nemen zo’n 130 felgekleurde botsauto`s het tegen elkaar op.

Het doel is de andere deelnemers uit te schakelen door er zoveel en zo hard mogelijk op te knallen. Telkens gaan de drie overblijvers over naar de volgende ronde. Er wordt gestreden in een lichte, zware en superklasse om uiteinde¬lijk een plaats in de finales te bemachtigen. Hoogte¬punt van de middag is de grote afvalrace, waarbij alle opgelapte wrakken die nog kunnen rijden tegelijk in de arena komen, tot er uiteindelijk één overblijft die nog rijdt en als winnaar wordt uitgeroepen.

Deze middag is er een consumptietent, toiletvoorziening, een zittribune aanwezig. De rodeo wordt gehouden in het weiland tegenover de afslag Butze¬laarstraat/ Bergweg. Aanvang is om 12.30 uur en het duurt tot ongeveer 17.30 uur. De entreeprijs bedraagt 6 euro per persoon. Kinderen tot en met 15 jaar betalen slechts 2 euro. Vanwege gedeeltelijke wegafsluiting is de parkeerplaats bereikbaar vanaf Hellendoornse en Haarler richting.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.