Home / archiefcentraal / atletiekkampioenschappen alleen s ochtends

atletiekkampioenschappen alleen s ochtends

Door een wat tegenvallende hoeveelheid aanmeldingen, worden de Raalter Atletiek Kampioenschappen op 4 mei alleen in de ochtend gehouden. Het middagprogramma vervalt. Tot nu toe hebben iets meer dan 50 kinderen zich aangemeld en die passen allemaal in de ochtendprogrammering.

Zowel kinderen uit de groepen 3, 4 en 5 als de kinderen uit de groepen 6, 7 en 8 worden om 9.15 uur verwacht op het sportveld van het Carmel College Salland. Om 9.30uur starten de wedstrijden. De prijsuitreiking vindt rond het middaguur plaats.

Lees ook

Pubquiz van KBO/PCOB in Trefpunt Heeten

HEETEN – De KBO/PCOB 55 afdeling Heeten pakt de draad weer op. Het activiteitenprogramma begint …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.