atb team rijdt geslaagde wedstrijd in holten

In de ochtend waren het als eerste de Masters 40+ die van start gingen. Namens het ATB-Team Dienand Broekhuis aan het vertrek. Dienand zat er weer goed bij met de start en kwam rond een tiende positie te rijden. Dit veranderde niet meer gedurende de wedstrijd en zodoende finishte hij ook op plek 10.

Na de Masters gingen de Amateurs en de Elite Dames van start. Bij de Amateurs waren het Nick van den Heuvel en Jeroen Wessel die van start gingen. Beide heren startten goed. Nick kon naar eigen zeggen helaas niet het goede ritme vinden en finishte uiteindelijk op een 5e plek. Jeroen kreeg in de eerste ronde te kampen met kettingproblemen en moest veel renners laten gaan. Een inhaalrace bracht hem nog tot plek 19.

Lyan Rensen startte bij de Elite Dames. Zij reed een heel sterke wedstrijd. Haar start was heel goed en ze kon het hoge tempo goed vasthouden tot het einde. Lyan finishte als 7e.

Slotwedstrijd van de middag was die voor Elite Heren. Mark van der Heijden en Jordy Luisman gingen hier van start. Na het startschot wisten beide heren aan te pikken bij de kopgroep. Mark moest na een paar ronden lossen en was genoodzaakt zijn eigen tempo te gaan rijden. Jordy hield nog lang stand in de kopgroep. Op twee ronden van het einde was ook bij hem het beste er vanaf. Hij bleef wel doorvechten en finishte uiteindelijk op een keurige 6e plek. Mark kwam als 16e over de finish.

Volgend weekend staat de tweede Bergrace in Arnhem op het programma. Kijk voor meer informatie op staging2.atbteamlemelerveld.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.