aspergefair en lelieshow bij de weerd

Geïnteresseerden kunnen deelnemen aan rondleidingen om zo alle facetten van de aspergeteelt te zien. Op het overdekte asperge-smikkelplein is het ook mogelijk om te proeven van aspergegerechten, bereid door koks van diverse toonaangevende restaurants in de regio. Daarnaast is er beide dagen live muziek van de formatie What’s up Doc en presenteert brouwerij Sallands Landbier haar nieuwe ‘Asperge-bier’.

Naast de asperges worden er bij de Weerd ook leliebollen geteeld. “De lelies en asperges vormen een prima combinatie, de werkzaamheden volgen elkaar goed op. Veel van onze relaties stellen prachtige bossen bloemen beschikbaar voor deze dagen”, vertelt Henk de Weerd. Naast de aspergemarkt vindt er in de hallen van de Weerd een lelieshow plaats. Deze wordt gecombineerd met diverse kunstvormen. Henk Zielman uit Raalte laat zijn vinylkunst zien en Dorie Haarman presenteert haar kunstcollectie.

Aspergebedrijf de Weerd is gelegen aan de provinciale weg tussen Deventer en Raalte en het evenement is bij slecht weer geheel overdekt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.