aanleg glasvezel kost consument geen cent

Piet Postma van Ziggo vertelde dat de provider al 98% van zijn programma’s via glasvezel verstuurt. De stukken waar nog actie ondernomen moet worden zijn vooral de stukken vanuit de centralekastjes naar huizen. De laatste meters dus. Dat is niet de grootste beperking voor de snelheid van het internet overigens, het laatste stukje aansluiting gaat door coaxkabel. De coaxkabel en de apparatuur van de consument bepalen hoe snel de verbinding is.

Ben Nijboer, één van de initiatiefnemers, wil na de info-avond niet stil gaan zitten. Volgens hem moet het initiatief snel een vervolg gaan krijgen en moet men niet in stilte afwachten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.