120 studenten begeleiden 540 schoolsporters

De leerlingen uit de groepen 7 en 8 van de Raalter basisscholen nemen donderdag en vrijdag deel aan de jaarlijkse schoolsportdagen. Aan de sportdagen nemen in totaal 540 kinderen deel, iedere dag dus ongeveer 270.

Dertien studenten van de opleiding Onderwijsassistent van Landstede Raalte hebben de organisatie in handen. Zij worden bijgestaan door circa 60 eerstejaarsstudenten per dag, om de sportdagen in goede banen te begeleiden. En de basisschoolleerlingen? Die zwoegen zich door de dag heen, want de rode koppies en bezwete lijven ontbreken ook op deze sportdagen niet.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.