Home / archiefcentraal / 120 studenten begeleiden 540 schoolsporters

120 studenten begeleiden 540 schoolsporters

De leerlingen uit de groepen 7 en 8 van de Raalter basisscholen nemen donderdag en vrijdag deel aan de jaarlijkse schoolsportdagen. Aan de sportdagen nemen in totaal 540 kinderen deel, iedere dag dus ongeveer 270.

Dertien studenten van de opleiding Onderwijsassistent van Landstede Raalte hebben de organisatie in handen. Zij worden bijgestaan door circa 60 eerstejaarsstudenten per dag, om de sportdagen in goede banen te begeleiden. En de basisschoolleerlingen? Die zwoegen zich door de dag heen, want de rode koppies en bezwete lijven ontbreken ook op deze sportdagen niet.

Lees ook

Inschrijving VechtdalTrail in Ommen geopend

OMMEN – Het was lang spannend, maar met de aangekondigde versoepelingen vanaf 30 juni lijkt …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.