Home / archiefcentraal / zon 150 renners aan vertrek jeugdronde crt

zon 150 renners aan vertrek jeugdronde crt

De jeugd van 8 en 9 jaar, categorie 1 en 2, blijft op het Carmel Wielerpark. Het rondje op het wielerpark is ongeveer 500 meter lang. Voor de jeugd van 10 en 11 jaar, categorie 3 en 4, is een langere ronde van ongeveer één kilometer De jeugd van 12, 13 en 14 jaar, categorie 5, 6 en 7, rijden een ronde van ongeveer 3 kilometer.

In de pauze tussen categorie 4 en 5 is er een Rabobank Dikke Banden Race. Deze wedstrijd is bedoeld voor alle leerlingen van de basisschool. Deze wedstrijd wordt verreden op een fiets met dikke banden: dat is de eigen schoolfiets of mountainbike.

De Rabo Dikke Banden Race is rond 14.00 uur op het wielerpark. Voor iedere deelnemer is een helm beschikbaar en na afloop een herinnering. Aanmelden voor de dikke banden race kan via anje@kappert.it of op 1 mei op het Carmel Wielerpark.

Lees ook

Bijplaatsen korhoenders op de Sallandse Heuvelrug gaat door

ZWOLLE – In totaal gaat het 300.000 euro kosten: Staatsbosbeheer mag de komende vijf jaar …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.