Home / archiefcentraal / win kaarten voor optreden omnia

win kaarten voor optreden omnia

De formatie Omnia verzorgt vrijdag 15 april een optreden in het Hoftheater in Raalte. Salland Centraal mag hiervoor enkele vrijkaarten en cd’s van de band weggeven. Daarvoor die je de volgende vraag juist te beantwoorden: ‘wat betekent Omnia in het Latijn?’

Stuur je antwoord uiterlijk dinsdag 12 april naar info@hoftheater.nl onder vermelding van prijsvraag Omnia. Vermeld in de mail de volgende gegevens: naam, adres, postcode, plaats en telefoonnummer. Je krijgt 13 april te horen of je gewonnen hebt of niet.

Omnia is een Europese band die zich heeft laten inspireren door folkloristische muziek uit de hele wereld. De basis daarbij vormt de Keltische muziek. De nieuwe voorstelling is een sprookjesachtige show geïnspireerd door de levende natuur en gespeeld met authentieke instrumenten. Steven en Jenny vormen het muzikale hart van Omnia. Jenny bespeelt de Keltische harp, de hurdy gurdy, de bodhran en de piano. Bovendien heeft zij een hele mooie, karakteristieke stem. Steve is multi-instrumentalist en neemt het publiek mee op een mysterieuze reis naar de roots van de Europese muziek. Het sprookjesachtige decor, het geluid van de didgeridoo van Luka, het gitaarspel van Philip, de stuwende ritmes van Mich gecombineerd met de meerstemmige vocale arrangementen maken de optredens van Omnia tot een muzikale belevenis.

Kaarten à 17 euro zijn te koop via www.hoftheater.nl of de VVV/ANWB in Raalte, tel: 0572 35 24 06.

Lees ook

Lezing over acupunctuur in Dorpshuus

HEINO – Herman Tichelaar verzorgt op woensdag 27 oktober een lezing over acupunctuur in het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.