wegener mogelijk weer in nederlandse handen

Wegener, uitgever van onder andere dagblad de Stentor, valt mogelijk weer in Nederlandse handen. Volgens de Volkskrant en de Britse krant Guardian staat in een uitgelekte e-mail van Wegener-topman Truls Velgaard dat een aantal Nederlandse banken Wegener over wil nemen van de Britse investeringsmaatschappij Mecom.

ABN Amro, ING en Rabobank zouden op zoek zijn naar investeerders om hun plannen mede te financieren. Dat voormalig topman Joop Munsterman, die vorig jaar oktober vertrok na een conflict met de topman van Mecom, betrokken zou zijn bij de overname ontkennen de banken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.