wedstrijd van de week vv heino heerde

De nieuwe Intersport Schutte Raate Wedstrijd van de Week op Salland Centraal is het treffen tussen de nummer 1 en nummer 2 van de Derde Klasse B: VV Heino tegen Heerde. Heino heeft aanstaande zondag zijn eigen lot in handen. Eén puntje is genoeg om het kampioenschap binnen te slepen.

Drie wedstrijden voor het einde van de competitie staat Heino negen punten voor op Heerde. Aanstaande zondag is één puntje, een gelijkspel, voldoende. Twee weken geleden, op 3 april, speelden de twee teams ook tegen elkaar. Toen werd het een 2-2 gelijkspel, maar nu staat Heino op het eigen kunstgras. Gaat het Heino zondag al lukken? Want het thuisvoordeel is misschien een pré, maar de wedstrijdspanning gaat ook absoluut parten spelen. De druk is er, ondanks de ruime voorsprong in de competitie namelijk pas echt af, als het kampioenschap binnen is.

Heino gaf in de vorige ontmoeting tussen de twee teams, tot twee keer toe een voorsprong weg. Bas Jansen opende de score op 3 april na 10 minuten spelen, maar vier minuten later kwam Heerde langszij. En na rust was het van hetzelfde. Roland Mulder werkte in de 52[sup]ste[/sup] minuut de 1-2 binnen, maar ook toen kwam Heerde 12 minuten voor tijd op gelijke hoogte.

Zondag, 14.00 uur Sportpark de Hoge Kampen. Gaat Heino het flikken? Voorspel hieronder de uitslag.

iconVV HeinoHeerdeicon

Meedoen aan de Wedstrijd van de Week? Geef hier in een korte reactie aan wat jij denkt wat de uitslag wordt van het duel. Slechts één uitslag per persoon of per e-mailadres! Alleen met een goed voorspelde uitslag kom je in aanmerking voor de speciale Falcon Joya-voetbal. Een afgelasting voorspellen heeft ook dit keer geen zin! Bij meerdere goede voorspellingen wordt de winnaar geloot.

Alleen inzendingen tot 17 april 14.00 uur zijn geldig.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.