wedstrijd van de week rksv nieuw heeten

De Intersport Schutte Wedstrijd van de Week is geworden: RKSV tegen Nieuw Heeten. Waarom? Simpel. Bij winst is Nieuw Heeten de kampioen van de Zesde Klasse A. De kansen van Nieuw Heeten? Die zijn goed. De vorige ontmoeting met RKSV eindigde in een doelpuntenfiësta op De Belte. Het werd 6-2 voor de kampioen in spé.

Nieuw Heeten draait lekker dit seizoen. Na 21 wedstrijden staat de ploeg zeven punten los van de nummer twee, Vasse. Slechts vier wedstrijden werden niet gewonnen dit seizoen, dus vertel ons nou eens waarom Nieuw Heeten geen kampioen wordt zondag. Precies dat regelen ze gewoon.

RKSV uit Rijssen, de tegenstander van Nieuw Heeten, staat op de zesde plek van de ranglijst. Na 19 wedstrijden heeft de ploeg 31 punten bij elkaar gesprokkeld. Best aardig hoor, daar niet van, maar of ze goed genoeg voor de nummer 1 van de competitie zijn…. Dat moet nog maar eens blijken.

Voorspel hieronder wat de uitslag wordt van de wedstrijd tussen RKSV en Nieuw Heeten.

iconRKSVNieuw Heetenicon

Meedoen aan de Wedstrijd van de Week? Geef hier in een korte reactie aan wat jij denkt wat de uitslag wordt van het duel. Slechts één uitslag per persoon of per e-mailadres! Alleen met een goed voorspelde uitslag kom je in aanmerking voor de speciale Falcon Joya-voetbal. Een afgelasting voorspellen heeft ook dit keer geen zin! Bij meerdere goede voorspellingen wordt de winnaar geloot.

Alleen inzendingen tot 1 mei 14.00 uur zijn geldig.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.