wedstrijd van de week raalte marienheem

De Intersport Schutte Raalte Wedstrijd van de Week van deze week is het competitietreffen tussen SV Raalte en Mariënheem. Raalte, op dit moment de nummer twee van de Vijfde Klasse H, treft zondag de nummer vijf van de ranglijst. Na achttien competitiewedstrijden is het verschil tussen beide teams vijf punten.

Hoewel Mariënheem de vijfde plek van de ranglijst bezet, heeft het team het lastig de laatste tijd. In de derde periode van de competitie werden alle drie de wedstrijden verloren, waardoor de ploeg troosteloos onderaan staan. Afgelopen weekend werd de inhaalwedstrijd tegen Lettele ook niet gewonnen, het bleef 0-0.

Raalte daarentegen draait lekker. Raalte staat bovenaan de derde periode. In de drie wedstrijden die de ploeg in de periode speelde, werden er geen punten gemorst. De Raaltenaren staan met 9 uit 3 boven aan de strijd om de periodetitel. Afgelopen weekend werd de inhaalwedstrijd tegen Deventer echter met 3-1 verloren.

De eerdere ontmoeting tussen beide teams dit seizoen werd een doelpuntenfestijn. In een zinderende wedstrijd, trok SV Raalte uiteindelijk aan het langste eind. De Raaltenaren wonnen met 4-3. Zondag heeft Mariënheem kans op de broodnodige revanche. De wedstrijd wordt om 14.00 uur afgetrapt op het sportpark aan de Jan van Arkelstraat in Raalte.

iconSV RaalteMariënheemicon

Meedoen aan de Wedstrijd van de Week? Geef hier in een korte reactie aan wat jij denkt wat de uitslag wordt van het duel. Slechts één uitslag per persoon of per e-mailadres! Alleen met een goed voorspelde uitslag kom je in aanmerking voor de speciale Falcon Joya-voetbal. Een afgelasting voorspellen heeft ook dit keer geen zin! Bij meerdere goede voorspellingen wordt de winnaar geloot.

Alleen inzendingen tot 10 april 14.00 uur zijn geldig.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.