wedstrijd van de week kon ud wijhe 92

De nieuwe Intersport Schutte Raalte Wedstrijd van de Week op Salland Centraal is het competitieduel tussen Koninklijke UD uit Deventer en Wijhe ’92. Een duel dat misschien opnieuw bol staat van de doelpunten, want in de vorige ontmoeting werd het 4-3 voor de Wijhenaren.

Koninklijke U.D. heeft het moeilijk in de Tweede Klasse J. De Deventenaren staan op de voorlaatste plaats van de ranglijst, op plekje dertien. Met nog vier wedstrijden te gaan vecht de ploeg tegen degradatie.

Voor Wijhe staat er minder op het spel. De ploeg staat achtste op de ranglijst. Er kan eigenlijk vrij weinig meer gebeuren. Toch draait het bij Wijhe allemaal niet zo heel lekker de laatste tijd. In de derde periode staat Wijhe op de voorlaatste plaats. Van de vijf wedstrijden in die derde periode werd er tot nu toe slechts één gewonnen, de rest ging in verlies ten onder.

Nadenken over je voorspelling kan deze week een dagje langer dan normaal. Wegens de Pasen wordt de wedstrijd namelijk niet op zondag, maar op maandag gespeeld. Aftrap om 14.00 uur op Het Schootsveld in Deventer.

iconKoninklijke UDWijhe ‘92icon

Meedoen aan de Wedstrijd van de Week? Geef hier in een korte reactie aan wat jij denkt wat de uitslag wordt van het duel. Slechts één uitslag per persoon of per e-mailadres! Alleen met een goed voorspelde uitslag kom je in aanmerking voor de speciale Falcon Joya-voetbal. Een afgelasting voorspellen heeft ook dit keer geen zin! Bij meerdere goede voorspellingen wordt de winnaar geloot.

Alleen inzendingen tot 25 april 14.00 uur zijn geldig.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.