Home / archiefcentraal / wandeling met gids voor hart en vaatpatienten

wandeling met gids voor hart en vaatpatienten

Voorafgaand aan de wandeling bent u vanaf 12.30 uur welkom in het bezoekerscentrum om de permanente en interactieve expositie te bekijken over het ontstaan van de Sallandse Heuvelrug en welke planten en dieren hier voorkomen. Na de wandeling staat er koffie en gebak klaar bij Hotel Dalzicht in Nijverdal.

Deelname voor leden is kosteloos, niet-leden betalen 5 euro per persoon. Opgeven kan voor 3 mei via www.hartenvaatgroep.nl of via 088-1111600. Als u gebruik wilt maken van de electrocar kunt u dat aangeven bij het aanmelden. Benodigdheden en tips tijdens de wandeling zijn stevige wandelschoenen of laarzen, een verrekijker en fototoestel.

Lees ook

Natuurmomenten: Gedoe rond de Kamperplaat

Sjaak Bruggeman deelt met enige regelmaat zijn natuurmomenten met ons. En altijd is er wel …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.