wandeling met gids voor hart en vaatpatienten

Voorafgaand aan de wandeling bent u vanaf 12.30 uur welkom in het bezoekerscentrum om de permanente en interactieve expositie te bekijken over het ontstaan van de Sallandse Heuvelrug en welke planten en dieren hier voorkomen. Na de wandeling staat er koffie en gebak klaar bij Hotel Dalzicht in Nijverdal.

Deelname voor leden is kosteloos, niet-leden betalen 5 euro per persoon. Opgeven kan voor 3 mei via staging2.hartenvaatgroep.nl of via 088-1111600. Als u gebruik wilt maken van de electrocar kunt u dat aangeven bij het aanmelden. Benodigdheden en tips tijdens de wandeling zijn stevige wandelschoenen of laarzen, een verrekijker en fototoestel.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.