Home / archiefcentraal / vvd wil heel salland op snel internet

vvd wil heel salland op snel internet

Het is voor de initiatiefnemers overigens niet meer de vraag óf dat snel-internet er komt, maar wanneer dat is. “Vraag een willekeurige deskundige op het gebied van ICT welk systeem de toekomst heeft, dan is het antwoord steevast: glasvezel. Kijk vervolgens naar de ontwikkelingen in de zorg, in de agrarische sector en het bedrijfsleven en dan is er maar één conclusie mogelijk: als Salland niet achterop wil raken, dan moet er nu wat gebeuren”, aldus de fractievoorzitters Anton Bosch (Olst-Wijhe) en Ben Nijboer (Raalte).

De beide fracties hebben zich de afgelopen tijd georiënteerd op de stand van zaken in Salland en constateerden dat in de bestuursakkoorden van beide gemeenten iets wordt gezegd over snel-internet. Verder horen we binnen meerdere dorpen al de wens om hier in het kader van duurzaamheid over te gaan op snel internet en merkten we dat providers en kabelaars best bereid te investeren. Kortom: het is zaak om dat draagvlak om te zetten in concrete plannen, vinden de VVD’ers.

De aanjaagavond wordt gehouden in Zalencentrum Wesepe. Alle belangstellenden zijn welkom. De zaal is open om 19.30 uur, de presentaties beginnen om 20.00 uur. Aanmelden kan via de websitewww.vvdraalte.nl of per mail snelinternet@vvdraalte.net

Lees ook

‘Een zwaar jaar, maar ook heel veel geleerd’

Roswyde Burgman, directeur van Hoftheater in Raalte blikt terug op seizoen 2020-2021 RAALTE – “Gelukkig …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.