vrolijke palmpasenoptocht door boskamp

Op zondag 17 april trekt er een vrolijke en kleurrijke stoet door de Boskamp. De Palmpasenoptocht trekt dan namelijk door het dorp. Activiteitencommissie Boskamp roept alle kinderen, opa’s oma’s, ouders en andere belangstellenden op om mee te lopen.

Het verzamelen is om 11.00 uur op het Dorpsplein. Van daaruit vertrekt de bonte stoet onder begeleiding van muziek voor een omtocht door het dorp. De route eindigt bij het basketbalveldje aan de Blomstraat waar de kinderen paaseieren gaan zoeken. De paashaas heeft er ook dit jaar weer heel wat verstopt.

Voor de kinderen is er ranja, voor de ouders staat de koffie klaar. Het is leuk als de kinderen hun zelf versierde stok meenemen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.