Home / archiefcentraal / vrijwillige netwerkcoaches krijgen certificaat

vrijwillige netwerkcoaches krijgen certificaat

De Stichting Vrijwillige Thuiszorg Overijssel, voor mantelzorgers en vrijwilligerszorg, heeft de eerste vrijwillige netwerkcoaches geschoold. Onlangs hebben de eerste tien vrijwillige netwerkcoaches na een succesvolle training hun certificaat ontvangen. Zij gaan aan de slag als netwerk coach bij kwetsbare mensen als chronisch zieken, gehandicapten, (ex)mantelzorgers en eenzame mensen.

De Vrijwillige Thuiszorg zegt erg trots te zijn op deze eerste getrainde groep netwerkcoaches. “Zij zijn in staat om vanuit de mogelijkheden en wensen van de zorgvrager te werken, zijn betrokken en betrouwbaar.”

Vrijwillige netwerkcoaches begeleiden de zorgvrager, middels de methodiek ‘Natuurlijk een netwerkcoach!’ naar een groter sociaal netwerk. De netwerkcoaches worden een half jaar tot negen maanden aan een zorgvrager gekoppeld om stapsgewijs samen aan een groter netwerk te werken.

Lees ook

Broeklandse amazone doet mee aan EK springen in Le Mans

Sylvie Ruissen: ‘Na mijn ongeluk begin 2020 heb ik er hard voor moeten knokken’ BROEKLAND …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.