vrijwillige netwerkcoaches krijgen certificaat

De Stichting Vrijwillige Thuiszorg Overijssel, voor mantelzorgers en vrijwilligerszorg, heeft de eerste vrijwillige netwerkcoaches geschoold. Onlangs hebben de eerste tien vrijwillige netwerkcoaches na een succesvolle training hun certificaat ontvangen. Zij gaan aan de slag als netwerk coach bij kwetsbare mensen als chronisch zieken, gehandicapten, (ex)mantelzorgers en eenzame mensen.

De Vrijwillige Thuiszorg zegt erg trots te zijn op deze eerste getrainde groep netwerkcoaches. “Zij zijn in staat om vanuit de mogelijkheden en wensen van de zorgvrager te werken, zijn betrokken en betrouwbaar.”

Vrijwillige netwerkcoaches begeleiden de zorgvrager, middels de methodiek ‘Natuurlijk een netwerkcoach!’ naar een groter sociaal netwerk. De netwerkcoaches worden een half jaar tot negen maanden aan een zorgvrager gekoppeld om stapsgewijs samen aan een groter netwerk te werken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.