volleybaldames de bevers 3 zijn kampioen

De eerste set begonnen de dames uit Lemelerveld nerveus en maakten ze veel onnodige serve fouten. Ook de rally-pas lag niet goed, maar uiteindelijk kregen de Bevers toch het ritme te pakken en wonnen ze de set met 25-16.

De tweede set werd beter gestart door De Bevers. De servedruk werd wat meer opgevoerd en door goed afwisselend aanvalsspel kwam de meiden niet meer in de problemen. De set werd dan ook gewonnen met 25-9. De derde en de beslissende set bleven De Bevers geconcentreerd spelen en punt voor punt kwamen ze dichterbij het kampioenschap. Met eens tand van 25-14 werd ook die set gewonnen. Na het laatste punt te hebben gemaakt kwam het tot een vreugde uitbarsting bij de nieuwe kampioenschappen, luid toegejuicht door het publiek.

De laatste set bleven de Lemelerveldse meiden goed spelen en werd gewonnen met 25-11. Met deze 4-0 overwinning kon het feest losbarsten. De Dames 3 en trainer Henk van Lenthe hebben het kampioensfeest tot in de kleine uurtjes gevierd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.