Home / archiefcentraal / virtueel museum richt spotlicht op pedro pico

virtueel museum richt spotlicht op pedro pico

Het uitgangspunt van RAUW! is om kunst in Raalte toegankelijk te maken voor jongeren. Doordat RAUW! onderdeel zal uitmaken van Pedro Pico Pop wordt er een ambiance gecreëerd waarin deze doelgroep zich thuis voelt. Daarnaast zijn de deelnemende kunstenaars geselecteerd op het werk dat ze maken. Dat is jong, gek, groots, dynamische, maar vooral erg rauw!

Het Virtueel Museum Raalte wijdt een expositie aan het project RAUW!. Via foto’s kunnen bezoekers van het museum de dagelijkse vorderingen van de kunstenaars bekijken, bij het creëren van hun werken. Vanaf dinsdag 5 april is iedere dag een selectie van deze foto’s te zien op www.virtueelmuseumraalte.nl. Hiervoor wordt een speciale ‘zaal’ ingericht genaamd ‘Spotlicht op PPP’. Daarnaast streeft het VMR ernaar om videobeelden uit te zenden, zodat het voor het publiek zichtbaar wordt hoe de kunstenaars te werk gaan.

Ook via de nieuwsbrief en het twitteraccount van het Virtueel Museum wordt aandacht besteedt aan het kunstproject RAUW! van Pedro Pico Pop. Ga naar www.virtueelmuseumraalte.nl voor meer informatie en om je aan te melden voor de nieuwsbrief of volg het Virtueel Museum via www.twitter.com/stichtingvmr.

Lees ook

Waterschap geeft minder uit door corona en droogte

ZWOLLE – Waterschap Drents Overijsselse Delta (WDODelta) gaf vorig jaar bijna zeven miljoen euro minder …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.