vierde wandeldriedaagse in nieuw heeten

Op 27, 28 en 29 april vindt voor de vierde keer de avondwandeldriedaagse in Nieuw Heeten plaats. Deelnemers kunnen kiezen uit twee afstanden: vijf of tien kilometer. Degenen die alle drie de avonden meelopen krijgen een leuke herinnering.

De start is elke avond bij Sportpark de Belte. Starten kan vanaf 18.00 uur, behalve op de laatste avond. Dan is de start van de 5 kilometer om 18.45 uur. Het is de bedoeling dat je je als deelnemer individueel inschrijft.

Inschrijven kan via staging2.nieuwheeten-online.nl Hier kun je het inschrijfformulier invullen. Op de eerste dag van de driedaagse kun je bij het startpunt de stempelkaart ophalen en betalen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.