verse pupillenscheidsrechters bij overwetering

De voetbalafdeling jeugd van SC Overwetering heeft acht gediplomeerde pupillenscheidsrechters voor de E- en F pupillen. Onder leiding van dhr. Marsman van de KNVB hebben zij de cursus in twee avonden met goed gevolg afgelegd. De eerste avond begon met een veldverkenning, daarna werd in het clubhuis aandacht geschonken aan de nodige theorie. Aan het begin van de tweede avond hebben alle cursisten een deel van de E pupillenwedstrijd (E1-E3) gefloten. Zowel het praktische examendeel als het theorie-examen verliep voorspoedig, zodat Marsman het diploma aan alle deelnemers uit kon reiken. Jeugdvoorzitter Rudi Logtenberg gaf de deelnemers nog een kleine attentie vanuit de club mee.

De nieuwe gediplomeerde pupillenscheidsrechters zijn: Fabio van Beek, Irvan ten Broeke, Koen Hulsman, Sander IJsseldijk, Mathijs v.d. Kemenade, Kas Mensink, Stan Vosman en Arne Eling.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.