verrassingsbingo in paar uur gerealiseerd

De bewoners van Maria-Oord in Luttenberg werden dinsdag verrast door een achttal studenten van Hogeschool Windesheim in Zwolle. De studenten waren op outdoortraining en moesten zonder geld en andere middelen drie dagen zien te overleven. ’s Morgens kregen ze de opdracht om naar Luttenberg te gaan en daar een groepsactiviteit voor tenminste 10 mensen te organiseren.

Hierop bedacht een bingo voor de bewoners van Maria-Oord. De studenten zijn langs lokale winkeliers gegaan om te vragen of ze een prijsje beschikbaar wilden stellen voor de ouderen. Er waren veel leuke prijzen te winnen die gesponsord werden door verschillende Luttenbergse ondernemers: Veldkamp, De Schoenmaker, Verschoor, Coop en Kapsalon ’t Schaartje.

Voorafgaand aan de Bingo zongen de studenten samen met de bewoners een aantal liedjes om in de sfeer te komen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.