Home / archiefcentraal / uitgekomen bloembollen tonen logo raalte

uitgekomen bloembollen tonen logo raalte

Leerlingen van basisschool De Bolster uit Raalte hebben vorig jaar oktober, samen met wethouder Haarman, bloembollen geplant in het veldje voor de Pauluskerk in Raalte. Ruim een half jaar later zijn de bloembollen uitgekomen en dat zorgt voor een zomers en kleurrijk geheel. Door de uitgekomen bollen is het logo van de gemeente Raalte nu zichtbaar in het veld. De gemeente Raalte heeft de bloembollen gewonnen bij een prijsvraag ter gelegenheid van het 150-jarig jubileum van de Koninklijke Algemene Vereniging voor Bloembollencultuur.

Lees ook

Het levenswerk van Frits Offenberg

Raaltenaar al vele jaren bezig om volledige geschiedenis van gemeente Raalte en inwoners te documenteren …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.