twee dagen oranjefeest in de gouverneur

Bij Café De Gouverneur kun je zowel Koninginnenacht als Koninginnedag terecht om het Oranjefeest te vieren. DJ Kappa staat op vrijdagavond achter de knoppen in Club Gouv, om de Koninginnenacht feestelijk in te luiden. Vanaf 1.00 uur trakteert de koningin middels een Happy Hour met diverse hapjes.

Op Koninginnedag is het café samen met het terras vanaf 10.00 uur geopend. ’s Middags zal feest DJ Jerome draaien op het terras. DJ Jerome is een ervaren, enthousiaste allround feest dj/entertainer met een vlotte presentatie. Zijn draaistijl is zeer breed en is een opzwepende mix tussen de beste hits van feestmuziek, après-ski, 70’s, 80’s, 90’s, R&B, top 40, dance en Nederlandstalige muziek. Aansluitend zal DJ Tracer het feest compleet maken tot in de late uurtjes. De entree is op beide dagen gratis.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.