Home / archiefcentraal / twee dagen oranjefeest in de gouverneur

twee dagen oranjefeest in de gouverneur

Bij Café De Gouverneur kun je zowel Koninginnenacht als Koninginnedag terecht om het Oranjefeest te vieren. DJ Kappa staat op vrijdagavond achter de knoppen in Club Gouv, om de Koninginnenacht feestelijk in te luiden. Vanaf 1.00 uur trakteert de koningin middels een Happy Hour met diverse hapjes.

Op Koninginnedag is het café samen met het terras vanaf 10.00 uur geopend. ’s Middags zal feest DJ Jerome draaien op het terras. DJ Jerome is een ervaren, enthousiaste allround feest dj/entertainer met een vlotte presentatie. Zijn draaistijl is zeer breed en is een opzwepende mix tussen de beste hits van feestmuziek, après-ski, 70’s, 80’s, 90’s, R&B, top 40, dance en Nederlandstalige muziek. Aansluitend zal DJ Tracer het feest compleet maken tot in de late uurtjes. De entree is op beide dagen gratis.

Lees ook

Muziekbokaal voor gemeenten en Stichting Muziek Netwerk Salland

WIJHE – De gemeenten Raalte en Olst-Wijhe hebben voor hun inzet voor het muziekonderwijs op …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.