trainingen raalter atletiek kampioenschap

Het Raalter Atletiek Kampioenschap vindt plaats op woensdag 4 mei. Voor de kinderen uit groep 3, 4 en 5 is een ochtendprogramma samengesteld. De kinderen uit de hogere groepen zijn in de middag aan de beurt. De basisschool die ik het klassement de beste acht atleten voortbrengt mag de wisseltrofee mee naar school nemen. Indien er voldoende belangstelling is zal het Raalter Atletiek Kampioenschap als jaarlijks evenement worden aangeboden.

Voorafgaand aan het evenement zal AV Salland twee gratis trainingen geven voor de kinderen die zijn aangemeld voor het RAK. Tijdens deze trainingen krijgen ze uitleg over de specifieke onderdelen en gaan ze met een atletiektrainer oefenen op alle onderdelen.

Aanmelden voor het RAK en de gratis trainingen kan individueel of via de contactouder van je eigen school. Opgeven kan voor 1 mei via avsalland@home.nl. Voor deelname aan het RAK wordt een bijdrage van 1 euro per kind gevraagd.

De data van de trainingen zijn woensdag 20 en 27 april van 16.00 tot 17.00 uur op het sportveld van het Carmel College Salland in Raalte.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Tonny Hoogewind via 0572-352533

of Pascalle Seebregts via 0572- 352566.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.