toyota verso s bij morrenhof

De nieuwe Toyota Verso-S staat sinds kort in de showroom bij Toyota Morrenhof in Raalte. Het gaat om een compacte ruimtewagen die veel binnenruimte combineert met no-nonsense eigenschappen. Met een handbeweging kun je de achterbank wegklappen en ontstaat er een vlakke laadvloer. De Verso-S wordt geleverd in drie uitvoeringen: de Comfort, de Aspiration en de Dynamic. De auto wordt geleverd vanaf 15.990 euro.

De Verso-S beschikt over zeven airbags (waaronder een knieairbag) en verder zijn ABS, elektronische remkrachtverdeling, ‘brake assist’, ‘vehicle stability control’ en ‘traction control’ standaard. De auto krijgt in de Comfort-uitvoering een royale uitrusting met onder andere een sportieve dakspoiler, boordcomputer, follow-me-home verlichting, uitgebreid audiosysteem (met MP3/USB-aansluiting), anti-whiplash hoofdsteunen, elektrisch verstelbare en verwarmbare buitenspiegels met geïntegreerde richtingaanwijzers en elektrische ramen voor. Ook een in hoogte verstelbare chauffeursstoel ontbreekt niet. De auto beschikt over een trefzekere transmissie met zes versnellingen en schijfremmen rondom.

Wie mee wil, kan kiezen voor de Verso-S in Aspiration-uitvoering. Hiervoor betaal je 18.395 euro. Deze uitvoering voorziet naast het standaard Comfortpakket onder andere in armsteunen voor én achter, mistlampen vóór, een lederen stuurwiel en pookknop, een flexibele vloer in de bagageruimte, climate control, bluetooth, het nieuwe Toyota touch screen systeem, een I-Pod aansluiting, audio- en bluetooth-bediening op het stuurwiel en een parkeerhulpcamera.

Het topmodel, de Dynamic (20.100 euro), krijgt verder nog 16 inch lichtmetalen velgen mee, net als privacy glass achter, een automatisch dimmende binnenspiegel, een regen- en schemersensor, smart entry en een startknop, hetgeen instappen en wegrijden wel heel eenvoudig maakt. Daarnaast zijn er nog diverse extra opties mogelijk, maar daarover kunnen ze u alles vertellen bij Toyota Morrenhof.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.