toneelgala voor het laatst in hoftheater

Het Toneelgala wordt vanavond voor de laatste keer in Raalte gehouden.Op deze avond in het Hoftheater komen alle toneelverenigingen nog één keer samen, maar er wordt geen toneelstuk meer opgevoerd.

Tot op heden werd ieder jaar in het Hoftheater het Toneelgala georganiseerd, waarbij verschillende toneelverenigingen uit de omgeving een toneelstuk brachten op het podium. Daarnaast werden de Toneelprijzen uitgereikt.

In de toekomst vindt er geen Toneelgala meer in Raalte plaats. Op vrijdag 22 april 2011 vindt de afsluiting van het Toneelgala plaats. De toneelverenigingen zijn uitgenodigd voor een buffet in het Hoftheater. Ook worden hier de Toneelprijzen uitgereikt, met onder andere prijzen voor de beste acteur en actrice en de beste debutant. Verder is er een expositie met historisch materiaal van alle toneelverenigingen. Ten slotte wordt de avond afgesloten met een bezoek aan de toneelvoorstelling ‘Blind Vertrouwen’.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.