toch nog tent bij paasparty in luttenberg

“Speciaal voor het wat oudere publiek maken we er een verwarmd zithoekje met stoelen en tafels van”, vertelt Jeroen Scholten namens de organisatie. “We richten ons met het feest op alle leeftijden en dan moet je ook rekening houden met de wat oudere voorbijgangers die misschien gewoon even rustig een kopje koffie willen drinken en geen last willen hebben van de muziek in Elckerlyc.”

Het gemeenschapscentrum wordt voor de gelegenheid speciaal aangekleed en ingericht. DJ’s Christiaan en Willem, voorheen bekend van RCW Sound, zullen het publiek trakteren op een mix van pop, rock, disco, dance, feestmuziek en golden oldies. Een feestje bouwen? Dat is bij het tweetal wel in vertrouwde handen. Ze hebben als lid van RCW Sound op verschillende feestjes en fuiven in de regio de muziek verzorgd. De organisatie is in handen van café Spoolder, café de Schoenmaker en Zaal Elckerlyc.

De keuze om het feest te verhuizen naar Elckerlyc is bewust genomen. “Het opbouwen, inrichten en afbreken van de evenemententent was elk jaar een flinke klus”, legt Jeroen uit. “Bovendien vinden wij eigenlijk dat een feest als dit in het centrum van Luttenberg thuishoort. Het feest ligt nu meer in de loop van het publiek dat na afloop naar huis gaat. Of je nou gewoon even kort wat wilt nadrinken met je buren of een avondje feest wilt, het kan allemaal.”

De Paasparty op Eerste Paasdag, zondag 24 april, begint aansluitend op het aansteken van het Paasvuur. Iedereen is welkom. De entree is gratis.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.