Home / archiefcentraal / theeschenkerij en workshop kaarsen maken

theeschenkerij en workshop kaarsen maken

Naast een theeschenkerij, zal er ook een workshop kaarsen maken worden gegeven op zondag 3 april op De Voorde in Laag-Zuthem. De workshop wordt gegeven door Rene van der Lans. Hij maakt deze van restanten van kaarsen. Dus wie thuis nog wat restjes heeft liggen kan die meenemen. De workshop duurt van 14.00 tot 17.00 uur en is geschikt voor iedereen. De kosten bedragen 3 euro. Tijdens het wachten tot de kaars is uitgehard is er gelegenheid voor een kopje thee of koffie met een stuk eigengebakken taart. Tevens kan er een kijkje in de winkel genomen worden.

Lees ook

Oecumenische viering in kader van Vredesweek

WIJHE – In de Nicolaaskerk in Wijhe vindt op dinsdag 21 september de jaarlijkse oecumenische …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.